Peyzaj Mimarlığı Odasının 13 Mayıs Ulusal Peyzaj Mimarlığı günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği 9. Ulusal Peyzaj Mimarlığı Ödüllerinde fakültemiz öğretim üyeleri Prof.Dr. Hayriye EŞBAH TUNÇAY, Doç.Dr. Meltem ERDEM KAYA, Yard.Doç.Dr. Ebru ERBAŞ GÜRLER, Öğr.Gör.Dr. Hasan Serdar KAYA ve Dr. Meliz AKYOL ALAY ödül kazanmışlardır. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

2. UYGULANMAMIŞ PROJE

TEŞVİK ÖDÜLÜ: 758194 Rumuzlu “GEMEREK – SİVAS – SIZIR ŞELALESİ DOĞA PARKI PEYZAJ TASARIM PROJESİ”

Proje İsmi: Gemerek – Sivas – Sızır Şelalesi Doğa Parkı Peyzaj Tasarım Projesi
Proje Müellifleri: Meltem ERDEM KAYA (Doç. Dr. , Peyzaj Y. Mimarı, Hasan Serdar KAYA (Öğr. Gör. Dr., Yüksek Şehir Plancısı), Safiye Elif SERDAR (Peyzaj Mimarı)

TEŞVİK ÖDÜLÜ: 903317 Rumuzlu “TUZLA KAMİL ABDÜŞ GÖLÜ VE ÇEVRESİ PEYZAJ PROJESİ / TUZLA – İSTANBUL”

Proje İsmi: Hayriye EŞBAH TUNÇAY (Prof. Dr., Peyzaj Mimarı), Ebru ERBAŞ GÜRLER (Yrd. Doç. Dr., Peyzaj Mimarı), N. Tuğçe ONUK MADANOĞLU (Peyzaj Mimarı),

Yardımcı Ekip: Burcu ALTUN, N. Yalın ÖCAL, Damla DERMAN, Tutku KUTLUTAN, Duygu GÖKÇE, Emine ÇOBAN, Gülce KANTÜRER, Cansu ALMALI, Zeynep SARIMUSTAFA, Meliz AKYOL, İzel BEŞİKÇİ,

Mimari Ekip: Batu KEPEKÇİOĞLU, Volkan TAŞKIN

Hidrolojik Modelleme Ekibi: Sedat KABDAŞLI (Prof. Dr. Y. İnşaat Mühendisi), CEC Kıyı ve Çevre Ltd. Şti.

Danışman: Ekrem KARPUZCU (Yrd. Doç. Dr., Çevre Mühendisi

Ayrıntılı bilgi > http://www.peyzaj.org.tr/genel/bizden_detay.php?kod=7712