Sevgili Öğrencilerimiz,

Öncelikle Taşkışla’ya hoş geldiniz diyorum. Yıllar boyunca çok çalıştınız, tatillerinizden fedakarlık ettiniz ve ülkemizin en iyi Mimarlık Fakültesi’nde eğitim almaya hak kazandınız. Hepinizi bu üstün başarılarınızdan ötürü tebrik ederim.

Bizler için her Eylül ayı yeni bir başlangıç, heyecan ve gurur vesilesi. Yeni öğrencilerimizin ilgisi ve enerjisi bizleri de motive etmekte.  Bu duygularla her sonbahar en az sizler kadar hevesli ve azimli olarak yeni akademik yıla başlıyoruz.

Önümüzdeki dört yıl boyunca ülkemizin en iyi üniversitelerinden birinde, her biri alanlarında en yetkin hocalarınızla birlikte olacaksınız. Sizlere burada sadece seçtiğiniz alandaki mesleki eğitimi vermekle yetinmeyecek, ülkemizin yarınlarında söz sahibi olan, düşünen, araştıran ve sorgulayan bireyler olarak yetişmeniz için yardımcı olacağız. Sizlerden beklentimiz bu dört yılı kendiniz için en verimli şekilde geçirmeniz.

Bu dönemin ilk haftasını Taşkışla’yı, müfredatı ve diğer konuları tanıma fırsatı bulacağınız oryantasyon haftası olarak planladık. Çeşitli seminerlerle sizleri bilgilendirecek, okulumuzu tanıtacağız. Fakülte ve bölüm web sayfalarımızda eğitiminiz ile ilgili olarak bilmeniz gereken tüm bilgiler mevcut. Alışma devresini en hızlı ve rahat bir şekilde geçirmeniz için tüm hazırlıklarımızı yaptık ve heyecanla sizleri sınıflarımızda ve atölyelerimizde görmeyi bekliyoruz.

Bir kez daha hepinizi üstün başarılarınızdan dolayı kutlar, 2017-18 akademik yılının verimli geçmesini diler ve sevgilerimi sunarım.

 

Prof. Dr. Murat Gül
İTÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı

© 2014 İTÜ Mimarlık Fakültesi | Bütün Hakları Saklıdır.
Yukarı