02 Kasım Cuma günü saat 16.30-17.30 arasında 126 no’lu salonda gerçekleşecek seminerde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız…

Taşkışla mini seminer serisi Profesör David Turnbull’un kurucusu olduğu, son on yıldır Doğu ve Batı Afrika’da etkin ve sürdürülebilir su toplama sistemleri inşa eden PITCHAfrica projesinin sunulacağı bir sempozyum ve panelle son buluyor. 2 Kasım Cuma günü 16:30’da  David Turnbull’un konuşmasıyla başlayacak sempozyum, Selçuk Avcı ve Yüksel Demir (İTÜ) yönetiminde, Aslıhan Demirtaş, (Kadir Has Üniversitesi), Akgün İIhan, (Boğaziçi Üniversitesi), Pınar Mengüç, (Özyeğin Üniversitesi),  Nevzat Sayın ve Zuhal Ulusoy’un (Bilgi Üniversitesi) yer alacağı bir panel ile tamamlanacak. Taşkışla 126 No’lu salonda gerçekleşecek seminer ve panelin yanı sıra, PITCHAfrica kapsamında yürütülmekte olan projelerin bulunduğu “Havza: Bir Su Hikayesi” sergisi, Fırat Nehri ve Mezopotamya etrafında doğa-insan ilişkisi ve bilhassa su kaynakları üzerine çalışmalar yürüten Sinem Dişli’nin yerleştirme işinin de yer aldığı The Circle’da 1 Kasım-2 Aralık 2018 tarihleri arasında ziyaretçilerle buluşacak. The Circle, Avcı Architects öncülüğünde Selçuk Avcı, Sanja Jurca Avcı, Markus Lehto, Eda Çarmıklı, Yüksel Demir, Kemal Seyhan, Nurgül Türker, Dilara Tekin Gezginti ve Yunus Tonkuş tarafından kuruldu. Sergi aşağıdaki adreste görülebilir.

The Circle, Kumbaracı Yokuşu, Tercüman Çıkmazı, No 16/1, Beyoğlu, İstanbul

www.thecircle-o.com