08:00 — 17:00
Yükleniyor Etkinlikler
  • Bu etkinlik geçti.

“The International Conference on Building Envelope Systems and Technologies (ICBEST)” 15‐18 Mayıs 2017’de İ.T.Ü. Mimarlık Fakültesi ev sahipliğinde, Prof. Dr. Aslıhan Tavil ve Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik eş başkanlığında, Mimarlıkta Yapı ve Yapım Teknolojileri ve Yapı ve Deprem Mühendisliği çalışma grupları öğretim elemanlarının organizasyonuyla Taşkışla’da düzenlenecektir.

ICBEST, mimarlar, tasarımcılar, inşaat mühendisleri, yapı malzemesi üreticileri, yükleniciler, araştırmacıların ve öğrencilerin bir araya gelerek Bina Kabuğu Sistemleri ve Teknolojilerini tartıştıkları ve alanın kuramsal temelinin oluşturulduğu en önemli uluslararası konferanslardan biridir. ICBEST İstanbul’da davetli konuşmacılar, paneller, özel oturumlar, paralel oturumlar ve öğrenci çalıştayları konferansın bilimsel bölümünü oluşturacaktır.

Konferans posterine bu bağlantı ile ulaşabilirsiniz.

WordPress › Hata