Prof. Darcy “Gayrimenkul Sektörünün değişimiüzerine konuşacak.

“architalkture” Faculty of Architecture Lecture Series – XI, Prof. Éamonn DARCY

İTÜ Mimarlık Fakültesi’nin düzenlediği architalkture seminer serisinin onbirinci ve 2019-2020 Güz döneminin beşinci seminerinde Reading Üniversitesi Henley İşletme Okulu’ndan Profesör Éamonn Darcy’yi konuk ediyoruz. Gayrimenkul alanında uluslararası çalışmaları ve kurul üyelikleri bulunan Profesör Darcy, konuşmasında piyasa koşullarının sürekli değişkenlik gösterdiği günümüzde gayrimenkul sektörünün nasıl etkilendiğini tartışacak ve bu durumun profesyonel alanda çalışan bireylerin bilgi ve becerilerine yansımalarına odaklanacaktır.

Dublin Üniversitesi’nden (University College Dublin) ekonomi alanında lisans ve lisansüstü dereceleri bulunan Darcy, gayrimenkul ve kent ekonomisi alanında uzmandır. Avrupa Gayrimenkul Topluluğu (ERES) yöneticisi olarak 2003’ten bu yana yılda iki kez düzenlenen ERES Endüstri Seminerleri ve 2005’ten itibaren yıllık düzenlenen ERES Eğitim Seminerlerinin yürütülmesinde öncü bir rol oynamıştır. 2010 yılında, Avrupa çapında gayrimenkul araştırma öğrencilerin desteklemek için kurulan ERES Doktora Ağı’nın içinde yer alan Profesör Darcy, aynı zamanda Avrupa Kamusal Gayrimenkul Birliği’nin (EPRA) yönetim kurulunda bulundu, dünyanın dört bir yanındaki gayrimenkul konferanslarında eğitim ile ilgili konularda davetli panelist olarak yer aldı. Profesör Darcy Avrupa Gayrimenkul Araştırmaları Dergisi’nin (Journal of European Real Estate Research) editörlüğüne ek olarak, Gayrimenkul Yatırım ve Finans Dergisi’nin (Journal of Property Investment and Finance) yayın kurulunda hizmet vermektedir.

9 Mart 2020 Pazartesi günü Taşkışla 126 No’lu konferans salonunda saat 18.00’de gerçekleşecek seminere üniversite içi ve dışından tüm dinleyiciler davetlidir.

© 2014 İTÜ Mimarlık Fakültesi | Bütün Hakları Saklıdır.
Yukarı