2016-17 Bahar Yarıyılı TES Proje II Kolokyumu

2016-17 bahar yarıyılı TES Proje II öğrenci çalışmalarının sergilendiği kolokyum 18 Mayıs 2017 tarihinde 13.30-17.30 saatleri arasında Taşkışla’da gerçekleştirilmiştir.

İTÜ TES BLOG SAYFASI

İTÜ TES FACEBOOK SAYFASI

 

“Oyun Sonu” Gösterim ve Sergisi, 18 Mayıs 2017

2016-17 Bahar yarıyılı TES Project II sergisi kapsamında, Mine Özkar, F. Pınar Yalçın ve Ethem Gürer yürütücülüğündeki Grup (Section) 2 öğrencilerinin dönem çalışmaları Fakültemiz Venüs Holü’nde sunulmaktadır.
Dönem sonu projesi, İrlandalı yazar Samuel Beckett’in Oyun Sonu adlı tiyatro metninin, sahne ve dekor, kostüm, aksesuar, makyaj, ışık/ses, sergi gibi sahne bileşenleri ile birlikte 8 haftalık bir kurguda anlaşılması, yorumlanması, bütüncül biçimde tasarlanıp inşa edilmesi/üretilmesi ve en sonunda oyunun seyircilere icra edilmesi sürecini içermektedir. Bir tasarım projesi olarak tiyatronun, tasarımın temel prensiplerinin içselleştirilerek uygulanması noktasında sunduğu katkı yatağı, sergide Mimarlık, İç Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı ve Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümleri öğrencisi üç grup tarafından çizim, eskiz, diyagram, yazı, kolaj, fotoğraf, projeksiyon, model, prototip, kukla, heykel gibi teknikler ile yapılan çalışmalar ve fiziksel sahne ve bileşenlerinin üretimleri ile görünür olmaktadır.

Yüksel Demir, Zeynep Günay, Bahadır Numan, Eda Beyazıt, Ervin Sezgin ve Muhammed Ali Örnek  yürütücülüğündeki Grup (Section) 5-6 öğrencilerinin dönem çalışmaları Fakültemiz Çatı 2 ve 3 stüdyolarında sunulmaktadır.

© 2014 İTÜ Mimarlık Fakültesi | Bütün Hakları Saklıdır.
Yukarı