MİMARLIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ OFİSİ

Değerli öğrencilerimiz,
Taşkışla’ya tekrar hoş geldiniz! 19 Ekim Pazartesi saat 8:30’daki TES 111E Project I dersimiz Mimarlık ve Endüstriyel Tasarım Bölümleri için 10.00 -11.00 arası, Şehir ve Bölge Planlama, İç Mimarlık ve Peyzaj Mimarlığı Bölümleri için 11:30 – 12.30 saatlerinde yapılacaktır. Fakültemizin, Bölümlerimizin ve birinci yıl eğitiminizde önemli bir yer alacak Temel Stüdyo derslerinin tanıtıldığı bu oryantasyon dersine hepiniz davetlisiniz.
Lütfen İTÜ uzantılı e-postalarınızı kontrol ediniz, size tüm duyurular ve Zoom davetiyeleri bu e-posta üzerinden iletilecektir.

Not: Zoom oturumlarını İTÜ uzantılı e-postalarınız ile açmanız gerekmektedir.
—————————
Dear students,
Welcome again to Taşkışla! Your first course, TES 111E Project I on Monday morning will be held between 10:00 – 11:00 for Architecture and Industrial Design students and between 11:30 – 12:30 for Urban and Regional Planning, Interior Design and Landscape Design students. You are all invited to this meeting where we will share with you information on our Faculty, your departments and the Foundation Studio, which will be a critical part of your first year education.

Please make sure you check your ITU e-mails frequently because we will be sharing our announcements and Zoom invitations over this e-mail.

Note: You will need to open your Zoom sessions with your itu.edu.tr emails.

[14.10.2020] 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı kontenjan arttırım taleplerine ilişkin duyuru metnine ulaşmak için tıklayınız.

[14.10.2020] Pandemi nedeniyle uzaktan eğitim kapsamında yapılması planlanan 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında, Fakültemiz Bölümlerinin Lisans Öğretimi Diploma Projesi Esaslarında yaptıkları geçici değişikliklere ve 492/492E ve 4902/4902E kodlu Diploma Projesi/Bitirme Projesi derslerinin 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı için geçerli olacak önşartlarına ilişkin alınan Fakülte Kurulu kararına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

06.10.2020 günlü ve 7 sayılı Fakülte Kurulu kararı

Staj Muafiyetinden sadece 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi mezun durumunda olan öğrenciler yararlanabilecektir.

Diğer öğrencilerimiz için İTÜ Staj Genel Esasları Kuralları geçerli olmakla birlikte Mimarlık Fakültesi’nin Bölümlerinin staj esaslarına uygun olarak en az 60 gün staj yapma zorunlulukları bulunmaktadır.

Tüm duyurulara ulaşmak için tıklayınız.

BURSLAR

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı burs başvuruları 19 Ekim 2020 saat 23:59’a kadar https://portal.itu.edu.tr/  adresinden online olarak yapılacaktır.

Burslar ve Yurtlar hakkında detaylı bilgi için İTÜ Burslar ve Yurtlar Koordinatörlüğü web sayfasını takip edebilirsiniz.

STAJ

Mimarlık Bölümü Staj Esasları
Şehir ve Bölge Planlaması Bölümü Staj Esasları
Endüstriyel Tasarım Bölümü Staj Esasları
Peyzaj Mimarlığı Bölümü Staj Esasları
İç Mimarlık Bölümü Staj Esasları

Tüm STAJ duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

FAYDALI BAĞLANTILAR

ÖĞRENCİ İŞLERİ TELEFONU : 0 212 293 13 00/ Dahili 25 28 – 22 16
E-POSTA: mimogis@itu.edu.tr

STAJ BÜROSU TELEFONU : 0 212 293 13 00/ Dahili 25 38
E-POSTA: mimstaj@itu.edu.tr(Mimarlık Staj Birimi)

FAKS : 0 212 251 48 95

Bu sitede yapılan duyurular İTÜ Mimarlık Fakültesi Öğrenci İşleri tarafından yapılmaktadır. İTÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan duyuruların http://www.sis.itu.edu.tr (Bağlantı) adresinden takip edilmesi gerekmektedir.