MİMARLIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ OFİSİ

DUYURULAR

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Sürecinde Staj Yapacak Öğrencilerin Uyması Gereken Kurallar için tıklayınız.

Dönem İçi Staj Yapacak Olan Öğrencilerin Dikkatine:
Üniversite Senatosunun 11.12.2020 tarihli toplantısında alınan karar gereği, Esasların 12 inci maddesinde yer alan haftalık en az çalışma gün sayısının ‘iki tam gün’ olarak değiştirilmesi kararlaştırılmıştır. Dönem içi staj yapacak olan öğrencilerin, kendi bölüm staj türlerini göz önünde bulundurarak, haftada en az iki tam günlük (cumartesi günleri dahil) çalışma programı ile stajlarını tamamlamaları istenmektedir.

Öğrencilerin Dikkatine:
2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Pandemi Süreci koşulları nedeniyle yarıyıl süresince, bölüm tarafından kabul edilen stajlar çevrimiçi (İş yerine gitmeden) yapılabilir. Çevrimiçi Staj Başvurusu yapacak olan öğrenciler koşulları sağlaması şartıyla https://mim.itu.edu.tr/staj-duyurulari/ adresinde yazan kurallar çerçevesinde stajlarını yapabilirler.

Tüm STAJ duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[14.10.2020] 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı kontenjan arttırım taleplerine ilişkin duyuru metnine ulaşmak için tıklayınız.

[14.10.2020] Pandemi nedeniyle uzaktan eğitim kapsamında yapılması planlanan 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında, Fakültemiz Bölümlerinin Lisans Öğretimi Diploma Projesi Esaslarında yaptıkları geçici değişikliklere ve 492/492E ve 4902/4902E kodlu Diploma Projesi/Bitirme Projesi derslerinin 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı için geçerli olacak önşartlarına ilişkin alınan Fakülte Kurulu kararına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

06.10.2020 günlü ve 7 sayılı Fakülte Kurulu kararı

Tüm duyurulara ulaşmak için tıklayınız.

BURSLAR

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı burs başvuruları 19 Ekim 2020 saat 23:59’a kadar https://portal.itu.edu.tr/  adresinden online olarak yapılacaktır.

Burslar ve Yurtlar hakkında detaylı bilgi için İTÜ Burslar ve Yurtlar Koordinatörlüğü web sayfasını takip edebilirsiniz.

STAJ

Mimarlık Bölümü Staj Esasları
Şehir ve Bölge Planlaması Bölümü Staj Esasları
Endüstriyel Tasarım Bölümü Staj Esasları
Peyzaj Mimarlığı Bölümü Staj Esasları
İç Mimarlık Bölümü Staj Esasları

Tüm STAJ duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

FAYDALI BAĞLANTILAR

ÖĞRENCİ İŞLERİ TELEFONU : 0 212 293 13 00/ Dahili 25 28 – 22 16
E-POSTA: mimogis@itu.edu.tr

STAJ BÜROSU TELEFONU : 0 212 293 13 00/ Dahili 25 38
E-POSTA: mimstaj@itu.edu.tr(Mimarlık Staj Birimi)

FAKS : 0 212 251 48 95

Bu sitede yapılan duyurular İTÜ Mimarlık Fakültesi Öğrenci İşleri tarafından yapılmaktadır. İTÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan duyuruların http://www.sis.itu.edu.tr (Bağlantı) adresinden takip edilmesi gerekmektedir.