Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü “EUT315E Industrial Product Design III” stüdyo dersi kapsamında yapılan çalışmalardan lisans son sınıf öğrencisi Gözde Özkaraman’ın “L-ite” isimli projesi, Samsonite’ın düzenlediği “Next Generation Suitcases: One Size Fits All” başlıklı tasarım yarışmasında finale kalan 10 tasarım arasına girdi ve fikri hakları Samsonite tarafından satın alındı. Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Gülname Turan’ın araştırma görevlileri Emrah Özturan ve Kübra Dolap ile birlikte yürüttüğü stüdyo dersi kapsamında yarışma yönergelerine dayanarak önerilen tasarım fikirlerini aldıkları stüdyo kritikleriyle geliştirdiler ve 7 haftalık projelendirme süreci sonunda tüm detayları ile birlikte sunumlarını yaptılar.

Öğrencilerimiz ve akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.