“architalkture” Faculty of Architecture Lecture Series-XII, Harry Margalit

Dünya çapında etkisi süren koronavirüs (COVID-19) salgını bizi çok sevdiğimiz Taşkışla’mızdan kısa bir süreyle uzaklaştırmış olsa da etkinliklerimizi çevrimiçi platformlara taşıyarak sizlerle buluşmayı hedefliyoruz.

2019 yılı başından beri düzenlemekte olduğumuz architalkture seminer serimizin on ikinci ve bu yılki üçüncü konuğu University of New South Wales, Sydney (UNSW) Mimarlık Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Harry Margalit.

Mimarlık ve Güzel Sanatlar alanında dereceleri bulunan Dr Margalit’in kentleşme ve Avustralya mimarisi üzerine yayınları bulunmakta. Margalit, mimarlık alanındaki uygulamalarının yanı sıra UNSW Mimarlık programının da yürütücülüğünü yapmış ve Avustralya modern mimarisi konusunda çok sayıda yayın ortaya koymuştur. Margalit, architalkture seminer serisindeki konuşmasında 2019 yılında Reaktion Books tarafından yayınlanan son kitabı Australia: Modern Architectures in History çalışmasına ve Avustralya mimarlığındaki öne çıkan yeni temalara yer verecektir.

Zoom üzerinden gerçekleştirilecek seminere bilgisayar ve cep telefonunuza Zoom uygulamasını indirerek ve aşağıda detayları verilen link üzerinden giriş yaparak katılabilirsiniz.

Bağlantı linki: https://zoom.us/j/91604395251?pwd=NTNERzdPNVhMdGZmbWdpVTVZM1NVdz09

Meeting ID: 916 0439 5251
Password: 567923

Not: Telif hakları nedeniyle seminer kaydedilmeyecektir.

© 2014 İTÜ Mimarlık Fakültesi | Bütün Hakları Saklıdır.
Yukarı