EELISA Projesi kapsamında İstanbul Teknik Üniversitesi, Madrid Universidad Politécnica ve Universitatea Politehnica din București ev sahipliğinde  “Sparks: An International Parkour Around Circular Economy” etkinliği düzenlenecektir.

Döngüsel ekonomi ile sosyal ve kentsel becerilere dair ilgi çekmek için düzenlenen Sparks: An International Parkour etkinliği ile lise veya birinci sınıf üniversite öğrencilerinden oluşan takımlar farklı etkinliklere katılarak bilimsel bir parkuru deneyimleyecekler. Katılımcılar, kendilerine verilen üç farklı soruya, araştırmacıların da yardımıyla çözümler arayarak bilim ve teknolojinin toplumsal zorluklara yaklaşımına dair bilgi sahibi olacaklardır.

İngilizce olarak yürütülecek etkinlik, EELISA Projesi kapsamında Madrid, İstanbul ve Bükreş’te eş zamanlı olarak çevrim içi gerçekleştirilecektir.

Tarih: 24 Eylül Cuma, 17:00 – 19:30 (CET)
Toplam süre: 2,5 saat
Kapasite: Toplam 90 kişi (6 kişilik 15 ekip)

Etkinliğe kayıt için tıklayınız.

Detaylı bilgi için tıklayınız.