Mimarlık Araştırmaları Derneği tarafından, “Yeniden Düşünmek: Afet Sonrası Geçici Yaşam Alanlarının İyileştirilmesi” konulu proje yarışmasının ödül töreni, yarışma projeleri ve açık çağrıyla gelen çalışmaların sergileneceği ‘’İz’’ sergisinin açılışı ve konuya ilişkin düzenlenecek açık oturum programı 26 Ekim Perşembe günü İTÜ Mimarlık Fakültesi Taşkışla, 109 numaralı salonda gerçekleştirilecektir.

Etkinlik kapsamında geçtiğimiz aylarda kazananları açıklanan ‘’Yeniden Düşünmek: Afet Bölgesindeki Geçici Yaşam Alanlarının İyileştirilmesi’’ öğrenci fikir yarışmasının Ödül Töreni, yarışma projeleriyle birlikte açık çağrıyla gelen ‘’Deprem’’ konulu çalışmaların sergileneceği ‘’İz’’ sergisinin açılışı yapılacaktır. Prof. Dr. Yüksel Demir, Prof. Dr. Fatih Terzi ve Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu ‘’Depreme Bağışık Şehirler’’ konulu Açık Oturumda konuşmacı olarak yer alacaktır.

Etkinliğe katılım için aşağıdaki linkten kayıt yaptırılması gerekmektedir.

Kayıt linki: https://forms.gle/6gGpNeEfJWeViEYcA

Program Akışı: