4. Uluslararası Cami Mimarisi Konferansı için bildiri özetlerinin 31 Ağustos 2024 tarihine kadar kabul edileceğini duyurmaktan mutluluk duyarız.

Konferans, The Abdullatif Al Fozan Award for Mosque Architecture ve İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ortaklığında, 3-8 Kasım 2025 tarihleri ​​arasında Taşkışla’da düzenlenecektir.

Detaylı bilgi için: icmamosques.org

Call for Papers!
The 4th International Conference on Mosque Architecture

We are pleased to announce that “The 4th International Conference on Mosque Architecture” is accepting abstracts of research papers until August 31, 2024.

The 4th International Conference on Mosque Architecture will be held from November 3rd to 8th, 2025, in Taşkışla, Istanbul, which is organized in partnership between The Abdullatif Al Fozan Award for Mosque Architecture and Istanbul Technical University (ITU) Faculty of Architecture.

For detailed information: icmamosques.org