Emre Arolat “Dönüşen kentin dönüşemeyen miarlığı” üzerine konuşacak.

“architalkture” Faculty of Architecture Seminar Series – III – Emre Arolat

“architalkture” Faculty of Architecture Lecture Series üçüncü seminerinde dünyaca ünlü Ağa Han ödüllü mimar Emre Arolat’ı konuk ediyor. “Dönüşen kentin dönüşemeyen mimarlığı” başlıklı konuşmasıyla hızla değişen kentlerin ihtiyaçlarına mimarlığın verdiği yanıtı tartışırken kendi mimari tasarım yaklaşımını da yansıyacak olan Emre Arolat 17 Nisan 2019 Çarşamba günü saat 17.00’de Taşkışla 126 No’lu Konferans salonunda dinleyicilerle buluşacak.

“architalkture” Faculty of Architecture Seminar Series İTÜ Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenmekte olan bir konuşma ve seminer serisidir.  Seri boyunca mimarlık, tasarım, şehircilik ve peyzaj mimarlığı konularında tanınmış ulusal ve uluslararası konuşmacılar Taşkışla’da dinleyicilerle buluşacaklardır.