Lamila Simisic “Computational Design” üzerine konuşacak.

“architalkture” Faculty of Architecture Lecture Series – IV Lamila Simišić

“architalkture” Faculty of Architecture Lecture Series dördüncü seminerinde mimarlık pratiğindeki ileri dijital uygulamalar ve üretken tasarım süreçlerinde hesaplamalar üzerine çalışmaları bulunan akademisyen mimar Lamila Simišić’I konuk ediyor. “Computational Design: Brick = Bit” başlıklı konuşmasıyla dijital yapı malzemesi olarak ‘bit’in uygulamadaki konumunu tartışacak olan Simišić 18 Nisan 2019 Perşembe günü saat 17.30’de Taşkışla 126 No’lu Konferans salonunda dinleyicilerle buluşacak.

“architalkture” Faculty of Architecture Lecture Series İTÜ Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenmekte olan bir konuşma ve seminer serisidir. Seri boyunca mimarlık, tasarım, şehircilik ve peyzaj mimarlığı konularında tanınmış ulusal ve uluslararası konuşmacılar Taşkışla’da dinleyicilerle buluşacaklardır.