Open/Close Menu
Türkiye'deki Amerika Birleşik Devletleri <a href="http://www.naab.org/international/substantial-equivalency">National Architectural Accrediting Board</a>tarafından tanınan tek eğitim kurumu

Mühendisler ile tasarımcıların buluşturulması hedeflenen,
İTÜ Çekirdek ile ortak gerçekleştirilen “Become a Designeer” programının ilk etkinliği olan “Meet the Start-Ups” workshop’ına davetlisiniz.

Workshop kapsamında İTÜ Çekirdek’te Start-Up’ları üzerinde çalışan ve projelerinde tasarımcı perspektifinden çözümler arayan mühendislerle çalışılacak ve projeler üzerinden hızlı üretimler yapılacaktır.

Tarih: 27 Aralık 2015
Saat: 10:00 – 17:00
Yer: İTÜ Çekirdek, İTÜ ARI-3 Binası

Etkinliğimiz daha önce tasarım alanlarında çalışmış kişilere ya da tasarım bölümlerinde okuyan öğrencilere açıktır.

Başvuru mail’inizde lütfen adınızı, soyadınızı, okuduğunuz bölümü ve yılınızı belirtiniz.

KAYIT VE DETAYLI BİLGİ İÇİN:

ituicintasarim@gmail.com

© 2014 İTÜ Mimarlık Fakültesi | Bütün Hakları Saklıdır.
Yukarı

1MM