Görsel: Haliç Kıyıları Tasarım Yarışması, Balat-Eyüp bölgesi 1. ÖDÜL Doç.Dr. Ervin Garip (Ekip Başı) Doç.Dr. Banu Garip (Ekip Üyesi)

İstanbul Planlama Ajansı ve İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen İstanbul Senin, Haliç Kıyıları Tasarım Yarışması’nda Fakültemiz öğretim elemanları aşağıda belirtilen ödüllere layık görülmüşlerdir:

• 2. Bölge, Birincilik Ödülü: Doç. Dr. Ervin Garip (ekip başı), Doç. Dr. Banu Garip (ekip üyesi)
  • 1. Bölge, İkincilik Ödülü: Dr. Meliz Akyol Alay (ekip üyesi)
  • 6.Bölge, Üçüncülük Ödülü: Doç. Dr. Meltem Erdem Kaya (ekip başı), Doç. Dr. Hasan Serdar Kaya (ekip üyesi), Arş. Gör. Safiye Elif Serdar Yakut, Arş. Gör, Nergis Aşar
  • 3. Bölge Birinci Mansiyon: Doç. Dr. Özan Önder Özener (ekip üyesi), Doç. Dr. Funda Uz (danışman)
  • 6. Bölge, İkinci Mansiyon: Dr. Hakan Tüzün Şengün (ekip başı)

Yarışmada ödül ve mansiyona layık görülen ekiplerde yer alan tüm öğretim üyelerimizi, mezunlarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.