Important Announcement Regarding The Delivery Of Classes At The Faculty Of Architecture For The 2020 – 21 Fall Semester

2020-2021 GÜZ YARIYILINDA MİMARLIK FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YÖNTEMİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

Sevgili Öğrencilerimiz,

Öncelikle bu yıl aramıza yeni katılan tüm öğrencilerimize fakültemize hoş geldiniz diyoruz. COVID-19 salgının zorladığı şartların belirlediği bu dönemin en kısa süre içerisinde geçmesini diliyor ve tüm öğrencilerimizle Taşkıla’nın derslik, stüdyo, kütüphane ve tabi ki orta bahçesinde birlikte olmayı arzuluyoruz.

Üniversitemizin aldığı karar uyarınca (http://www.itu.edu.tr/duyuru/2020-2021-guz-yariyili-uzaktan-egi-ti-m-ile-gerceklestirilecek) Güz döneminde tüm derslerimize uzaktan eğitim yolu ile 19 Ekim 2020 tarihinde başlayacağız. Dekanlık ve tüm bölümler, ilgili iletişim kanalları üzerinden, öğrencilere dönem öncesi duyurularını ileteceklerdir. Ayrıca üniversitemizin uzaktan eğitim ile ilgili olarak web sitesi üzerinden yapacağı duyuru ve bilgilendirmeleri takip etmenizi de istiyoruz.

Fakültemizde alınan karar gereği teorik derler gibi stüdyolar, uygulama ağırlıklı dersler ve diploma projeleri de uzaktan eğitim kapsamına alınmıştır. 2020 Bahar döneminde gerçekleştirdiğimiz uzaktan eğitim deneyimleri de değerlendirilerek tüm derslerin eğitim altyapıları ve içerikleri düzenlenmektedir. Dolayısıyla öğrencilerimizin ilgili bölüm başkanlıklarınca yapılacak açıklama ve duyuruları takip etmeleri önemle tavsiye olunur. Ayrıca güz yarıyılına hazırlık süreci ile ilgili sorularınızı bir yardım bileti oluşturarak (https://yardim.itu.edu.tr ) bize veya ilgili bölüme iletebilirsiniz.

Hepinize sağlıklı günler diler, 2020-21 akademik yılının başarılarla geçmesini dileriz.

Mimarlık Fakültesi Dekanlığı

 

Fakülte Web Sayfaları:

İTÜ Mimarlık Fakültesi Web Sayfası: https://mim.itu.edu.tr/

İTÜ Mimarlık Fakültesi Öğrenci İşleri Web Sayfası: https://www.mimogis.itu.edu.tr/

İTÜ Mimarlık Fakültesi Temel Stüdyo Web Sayfası: https://tesfoundationstudio.wordpress.com/

Fakülte Sosyal Medya Hesapları:

Instagram: @itutaskisla

 

IMPORTANT ANNOUNCEMENT REGARDING THE DELIVERY OF CLASSES AT THE FACULTY OF ARCHITECTURE FOR THE 2020 – 21 FALL SEMESTER

Dear Students,

We would to first extend a warm welcome to all our incoming students. We sincerely hope that the difficult circumstances that the COVID-19 pandemic has created will end soon. We are looking forward to welcoming you in Taşkışla’s classrooms, studios, library and of course our courtyard in the near future.

Istanbul Technical University has announced that it will conduct its courses online for the upcoming fall semester. We will be beginning our online courses on October 19, 2020. Notices and information regarding the semester will be announced through the Faculty’s and the relevant Department’s websites and other communication platforms. We also encourage you to follow the general announcements of the university.

In accordance with the decision of our university, all our classes: theoretical, practical, studio and diploma courses have been included in our distance learning program. We are organizing the content and delivery of our fall semester courses in consideration of our distance learning experience in the previous spring semester. In order to be aware of important developments we would like our students to follow the announcements and directives of their departments. You can also send us your queries regarding the Fall semester through the İTÜ Yardım platform (https://yardim.itu.edu.tr ) or through our official emails.

We wish you all a healthy day. Best of luck in the 2020-21 academic year!

Faculty of Architecture

Faculty Websites:

ITU Faculty of Architecture website: https://mim.itu.edu.tr/

ITU Faculty of Architecture Student Services website: https://www.mimogis.itu.edu.tr/

ITU Faculty of Architecture TES Foundation studio blog: https://tesfoundationstudio.wordpress.com/

Faculty Social Media Platforms:

ITU Faculty of Architecture Instagram Account: @itutaskisla

 

© 2014 İTÜ Mimarlık Fakültesi | Bütün Hakları Saklıdır.
Yukarı