Son haftalarda Fakültemiz öğretim üyeleri ve öğrencileri tasarım yarışmalarında kazandıkları ödüllerle yüzümüzü güldürüyor. Ödül kazanan tüm hocalarımız ve öğrencilerimiz tebrik ediyoruz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’nca düzenlelen Taksim Kentsel Tasarım Yarışması’nda 

Prof. Dr. Hayriye Eşbah Tunçay’ın liderlik yaptığı ve Prof. Dr. Fatih Terzi ve Doç. Dr Ebru Erbaş Gürler’in bulunduğu ekip ile Doç. Dr. Ozan Önder Özener’in yer aldığı ekipler eşdeğer mansiyonlara layık görülmüşlerdir.

Yine Mimarlık Bölümü’müzde yarı-zamanlı görev yapan Bünyamin Derman’ın liderliğindeki ekip de eşdeğer ödüllerden birisini kazanmıştır.

Mimarlık Bölümü öğretim üyemiz Dr. Nizam Onur Sönmez ve lisansüstü öğrencilerimiz Derya Uzal, Furkan Balcı ve Tevfik Saygın Özcan’dan oluşan ekip daha önce Denizli Yaşayan Pamukkale yarışmasında birincilik ödülü kazanan projeleri ile Fikir Sunumu Dalı’nda Mimarlar Odası 17. Ulusal Mimarlık Ödülüne layık bulunmuşlardır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’nca düzenlelen Salacak Kentsel Tasarım Yarışması’nda

Fakültemiz İç Mimarlık Bölümü öğretim üyelerimiz Ervin Garip ve Banu Garip’in yer aldığı ekip İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’nca düzenlelen Salacak Kentsel Tasarım Yarışması’nda 1. Mansiyon’a layık görülmüşlerdir.

Fakültemiz Mimarlık Bölümü öğretim üyemiz Ozan Önder Özener’in yer aldığı ekip İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’nca düzenlenen Salacak Kentsel Tasarım Yarışması’nda 2. Mansiyon’a layık görülmüşlerdir.

Yine Mimarlık Bölümü’müzde yarı-zamanlı görev yapan Bünyamin Derman’ın liderliğindeki ekip de eşdeğer ödüllerden birisini kazanmıştır.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘Yarından Sonra, C-19 Sonrası Mekan ve Nesne’ başlıklı Ulusal Fikir Yarışması’nda

Kamusal Mekan kategorisinde birincilik, ikincilik ödülleri ve bir adet mansiyon Mimarlık Bölümü öğrencilerimiz, Özel Mekan kategorisinde ise birincilik ödülü İç Mimarlık Bölümü öğrencilerimiz tarafından kazanılmıştır. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ana Transfer Merkezi Mimari Proje Yarışması’nda 

Fakültemiz öğretim üyesi Doç. Dr.  Nurbin Paker Kahvecioğlu’nun yer aldığı ekip birincilik ödülünü kazanmıştır.

© 2014 İTÜ Mimarlık Fakültesi | Bütün Hakları Saklıdır.
Yukarı