6 Eylül Çarşamba sabahı saat 10.30’ta Cenova Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. Cristina Càndito ve Dr. Alessandro Meloni olası iş birliği temaslarında bulunmak üzere Taşkışla’yı ziyaret edecek ve ‘Louis Kahn ve Anne Tyng: Mimarlık ve Geometri‘ konulu araştırmaları üzerine seminerler vereceklerdir.

Seminer ve buluşmaya dair detaylı bilgiye etkinlik posterinden ulaşabilirsiniz.

EN
On the morning of September 6, Associate Professor Cristina Càndito, PhD and Alessandro Meloni, PhD from University of Genoa, Italy will be briefly visiting Taşkışla and presenting their research on ‘Louis Kahn and Anne Tyng: Architecture and Geometry’. All is invited to the seminars and the conversation afterwards regarding prospective collaborations. Details of the event can be found in the event poster.