“LC150+ Le Corbusier: An Exhibition Over Space and Time İstanbul 2023” sergisi The GAD Foundation küratörlüğünde ve İTÜ Mimarlık Bölümü ev sahipliğinde Taşkışla’da düzenlenmektedir. RT+Q Architects’in özel koleksiyonundan Le Corbusier’in eserlerinin 101 modelinin sunulacağı sergi 31 Mayıs – 15 Haziran tarihleri arasında Taşkışla Zemin kat 127 holünde gerçekleştirilecektir.

Sergi kapsamında 31 Mayıs Çarşamba günü 16.00’da gerçekleştirilecek iki panelde Doğan Tekeli, Gökhan Avcıoğlu, Gökhan Karakuş, Rene Tan, Celal Abdi Güzer, Deniz Çalış Kural, Miyuki Aoki Girardelli ve Yüksel Demir konuşmacı olarak yer alacaktır.

Sergi Ekibi:

Dr. Öğr. Üyesi Miyuki Aoki Girardelli (Koordinatör),
Prof. Dr. Yüksel Demir
Araş. Gör. Kübra Yaşar
Araş. Gör. Neşe Nur Akkaya Çuhadar

MIM304E Architectural History III,  MIM4080E Art and Architecture in Asia,  MIT617E Special Topics on Architectural History,  MIM4010E Theories of Architectural Design  derslerinden gönüllü öğrenciler:
Mesut Uçurmak, Meltem Güney, Elif Sezgin, Duru Kibar, Nil Demiroluk, Roya Novruzova, Yağız Özel,  Emin Tahir Neftçi